Постинг
19.03.2013 15:50 -
Панирани топени сирена
Вкусно предястие...
2 бр. кутийки топени сирена
150 гр брашно
3 яйца
200 гр. галета
200 мл олио за пържене
Сиренцата се поставят в съд със студена вода. Овалват се последователно ( след като се отцедят от водата) в брашно, разбитите яйца, галета и пак яйце.Пържат се във маслената баня до златисто от двете страни. Могат да се сервират с домат и листа зелена салата.
2 бр. кутийки топени сирена
150 гр брашно
3 яйца
200 гр. галета
200 мл олио за пържене
Сиренцата се поставят в съд със студена вода. Овалват се последователно ( след като се отцедят от водата) в брашно, разбитите яйца, галета и пак яйце.Пържат се във маслената баня до златисто от двете страни. Могат да се сервират с домат и листа зелена салата.
Няма коментари