Постинг
07.05.2018 19:05 -
Запечени картофи със сирене "Халуми"
Необходими продукти :
800 гр. пресни картофи
200 гр. сирене "Халуми "
кашкавал за поръсване
черен пипер, сол
зехтин
пресен копър
Картофите се нарязват на колелца, сиренето се настъргва на едро ренде. В намазнена със зехтин тава се слагат картофите, върху тях сиренето, черен пипер, сол на вкус и малко зехтин. Сипва се малко вода, колкото да покрие дъното на тавата. Тавата се покрива с алуминиево фолио и се слага в загрята на 220 градуса фурна с вентилатор. Към края на готвенето се маха фолиото, поръсва се кашкавала и се запича до златисто. Когато се извади от фурната се поръсва със ситно нарязания копър.
Добър апетит!
800 гр. пресни картофи
200 гр. сирене "Халуми "
кашкавал за поръсване
черен пипер, сол
зехтин
пресен копър
Картофите се нарязват на колелца, сиренето се настъргва на едро ренде. В намазнена със зехтин тава се слагат картофите, върху тях сиренето, черен пипер, сол на вкус и малко зехтин. Сипва се малко вода, колкото да покрие дъното на тавата. Тавата се покрива с алуминиево фолио и се слага в загрята на 220 градуса фурна с вентилатор. Към края на готвенето се маха фолиото, поръсва се кашкавала и се запича до златисто. Когато се извади от фурната се поръсва със ситно нарязания копър.
Добър апетит!
Няма коментари