Постинг
29.03.2013 19:12 -
Пикантна царевица в масло
200 гр царевица ( замразена )
50 гр масло
1 ч.л. лют червен пипер
1/2 връзка копър
щипка девесил, щипка сол
В тиган се разтопява и загрява маслото, прибавя се царевицата с малко вода, слага се капак за да се задуши за 2-3 минути. След това капакът се сваля и се прибавя ситно нарязаният копър, девесила, солта и червения пипер, бърка се до изпаряване на течността. Сервира се топла.
50 гр масло
1 ч.л. лют червен пипер
1/2 връзка копър
щипка девесил, щипка сол
В тиган се разтопява и загрява маслото, прибавя се царевицата с малко вода, слага се капак за да се задуши за 2-3 минути. След това капакът се сваля и се прибавя ситно нарязаният копър, девесила, солта и червения пипер, бърка се до изпаряване на течността. Сервира се топла.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари