Постинг
25.03.2013 15:03 -
Магданозена супа
2 връзки магданоз
1 глава лук
3/4 ч.ч. фиде
2 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
сол, черен пипер
За застройка :
2 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
Магданозът и лукът се режат на ситно. Лукът се запържва в 4-5 с.л. олио, прибавя се магданозът, червеният пипер и брашното. Наливат се около 3-4 ч.ч. вода и супата се вари на умерен огън 10-15 минути. След това се прибавя фидето, подправя се със солта и черния пипер. След като се свали от котлона, супата се застройва с разбитите яйца и кисело мляко.
1 глава лук
3/4 ч.ч. фиде
2 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
сол, черен пипер
За застройка :
2 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
Магданозът и лукът се режат на ситно. Лукът се запържва в 4-5 с.л. олио, прибавя се магданозът, червеният пипер и брашното. Наливат се около 3-4 ч.ч. вода и супата се вари на умерен огън 10-15 минути. След това се прибавя фидето, подправя се със солта и черния пипер. След като се свали от котлона, супата се застройва с разбитите яйца и кисело мляко.
Няма коментари