Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 16:00 - Гъбен хайвер
Автор: alli Категория: Рецепти   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
2



400 гр гъби
1 глава лук
100 мл майонеза
2 скилидки пресован чесън
сол, черен пипер


Гъбите се сваряват до пълно омекване, оставят се да се отцедят и се разбиват на пюре с пасатор. Към тях се прибавя ситно настъргания лук, чесъна, майонезата и се подправя с черния пипер и солта. 
Поднася се върху чеснови хлебчета.
 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alli
Категория: Рецепти
Прочетен: 58009
Постинги: 60
Коментари: 3
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930