Постинг
25.03.2013 16:00 -
Гъбен хайвер
400 гр гъби
1 глава лук
100 мл майонеза
2 скилидки пресован чесън
сол, черен пипер
Гъбите се сваряват до пълно омекване, оставят се да се отцедят и се разбиват на пюре с пасатор. Към тях се прибавя ситно настъргания лук, чесъна, майонезата и се подправя с черния пипер и солта.
Поднася се върху чеснови хлебчета.
1 глава лук
100 мл майонеза
2 скилидки пресован чесън
сол, черен пипер
Гъбите се сваряват до пълно омекване, оставят се да се отцедят и се разбиват на пюре с пасатор. Към тях се прибавя ситно настъргания лук, чесъна, майонезата и се подправя с черния пипер и солта.
Поднася се върху чеснови хлебчета.
Няма коментари